Shorti i UEFA Nations League: Kosova në grup me Greqinë, Irlandën e Veriut dhe Qipron ose Estoninë

Kosova ka mësuar kundërshtarët në kompeticionin e UEFA Nations League, me të cilat do të përballet drejt rrugës për Gjermani, për të shpresuar në një kualifikim të mundshëm të tyre në Europianin e vitit 2024.

Grupi C2:

Qipro / Estonia

Kosova

Greqia

Irlanda e Veriut

Lista e plotë e kombëtareve në 14 grupe nga shorti i UEFA Nations League:

A1

Austria

Kroacia

Danimarka

Franca

A2:

Republika Çeke

Zvicra

Portugalia

Spanja

A3

Hungaria

Anglia

Gjermania

Italia

A4

Uellsi

Polonia

Holanda

Belgjika

B1

Ukraina

Skocia

Irlanda

Armenia

B2

Shqipëria

Izraeli

Rusia

Islanda

B3

Mali i Zi

Rumania

Finlanda

Bosnje e Hercegovina

B4

Sllovenia

Serbia

Norvegjia

Suedia

C1

Ishujt Faroe

Lituania

Luksemburgu

Turqia

C2

Qipro / Estonia

Kosova

Greqia

Irlanda e Veriut

C3

Kazakistan / Moldova

Azarbajxhan

Bjellorusia

Sllovakia

C4

Bullgaria

Maqedonia e Veriut

Gjibraltar

Gjeorgjia

D1

Latvia

Andora

Kazakistan/Moldova

Lihtejnshtajn

D2

San Marino

Qipro / Estonia

Malta