Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan të derivateve për 48 orët e ardhshme.Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.72 euro për litër, që është një cent më shtrenjtë se një ditë më parë.

Ndërsa çmimi i benzinës është 1.47 euro për litër.