Shoqata e të pagjeturve, dega në Klinë për homzhe në Reçak dhë Klinë

Në 21 vjetorin, në masakren e Reçakut ku forcat e ushtrisë sebe kryen maskara ne Kosove, në përkujtim të masakres dhe gjenocidit që ka kryer forca serb në Kosovë, sot shoqat e të pagjeturve në Klinë, kryetari, teksa Zeqir Morina bashkë me antarë të shoqatës dhe familja e të pagjeturve. Zeqir Morina mori pjes në pervjetorin e 21 të masakres së Reçak ku bën homazhe në plakë masakrave në Reçak. Krytari Zeqir Morina bëri homazh edhe te varrezat e dëshmorëve në klinë ( kodra kuqe Grabanic) te shtatorja e komandatit Muje Krasniqi te plaka e martireve të pagjetur. /KlinaInfo

 

SHARE