“GAZMEND BOJAJ” në mesin e 100 mjekëve më të mirë të familjes në botë

“GAZMEND BOJAJ” në mesin e 100 mjekëve më të mirë të familjes në botë

Kënaqësi e madhe për të qenë në mesin e 100 mjekëve më të mirë të familjes në botë për vitin 2019. Mjekët që tashmë kanë bërë listën vjetore të Mjekëve DCA Top 100, njihen për arritjen e një shkalle të lartë të njohjes së kolegëve dhe arritjeve profesionale. TOP 100 DOKTOR FOR P FORR 2019 Shoqata Ndërkombëtare e Profesionistëve të Lartë (IAOTP).

 

SHARE