Shoqata e pensionistëve vizituan QKMF-në Klinë

Shoqata e pensionistëve vizituan QKMF-në Klinë
Ata u takuan me Drejtorin e QKMF-së Dr.Haxhi Ibishi dhe e falenderuan gjithè punetoret shendetesor për kujdesin qe treguan për te moshuarit pergjatë pandemisë COVID 19.

Kryetari Ali Morina me antaret e kryesise Pren Culaj dhe Adem Dragidella na nderuan me viziten e tyre ne Institucionin tone.
[email protected]

SHARE