Kisha e Shën Nikollës në Prizren fillon të restaurohet nga OSBE-ja

Me miratimin nga Dioqezës për Prizren dhe Rashkë e Kishës Ortodokse Serbe, misioni i OSBE-së në Kosovë sot e ka filluar rinovimin e kishës së Shën Nikollës në Prizren.

Radio Kontakt Plus shkruan se lajmi për rinovimin e kishës ka arritur në festën e Shën Nikollës, dhe së menjëherë të nesërmen kishte filluar pastrimi i vendit dhe fillimi i renovimit.

Ipeshkvi i Rashkës dhe Prizrenit, Teodosije, kishte thënë një vit më parë se kjo ishte kisha e vetme në këtë pjesë që nuk është e rinovuar.