Rruga Leonard Palucaj pa ndriqim dhe me kanalizime ne mes te rruges

Rruga Leonard Palucaj pa ndriqim dhe me kanalizime ne mes te rruges qysh nga marrja e pushtetit te ri,ujerat e zeza te derdhura ne qender te rruges Kryesore po Tronditin mergimtaret
Qe nga marrja e pushtetit ne vitin e kaluar Drejtorit te Sherbimeve Publike Iber Elezaj nuk i behet vone te shqyrtoj kerkesat e qytetareve
Ne rrugen leonard Palucaj eshte nderprere ndiqimi dhe banoret jane ankuar disa here ne munges sigurie por askush nuk merret me kete qeshtje
Mergimtaret shprehen te mllefosur me kete gjendje. /Klina.info