Mergimtari nga Klina me veture interesante !

Mergimtari nga Klina me veture interesante !

Një mergimtar nga Klina,i cili jeton dhe punon ne Gjermani,ka rregulluar veturen e ti në menyrë interesante.Ai ka ndertuar një avion mbi veturë. Ky është Ramazan Dushi nga Gjurgjeviku i Madh,i cili ka ardhur për pushime në Kosovë./Klina.info