Komandanti i Policies në Klinë e përkujton baban e vet në masakrën e Dubravës

Komandanti i Policies në Klinë e përkujton baban e vet në masakrën e Dubravës

Sot janë bërë 20 vjet qe nga masakra e Dubravës.Aty ka ndodhur një masakër e madhe nga forcat serbe, e viktim e kesaj masakre ishe edhe babai i Komandantit te Policies Rexhë Berisha.Ai ne një postim ne facebook ka përkujtuar babain e ti dhe ka shprehur dhëmbje për ata te cilët humbën jetën aty./KLINA.INFO

Postim plot