300 euro gjobë dhe ndalim të vozitjes për 3 muaj për personin që tejkaloi shpejtësinë

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h, Policia e Kosovës ka identifikuar një person që drejtonte automjetin e tij me 193 km/h,

Lidhur me këtë, Policia personin e ndaluar e dënoi me 300 euro gjobë, 3 pikë negative dhe 3 muaj i është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik.

Rasti ka ndodhur në autostradën “Ibrahim Rugova”.

SHARE