Profesori nga Klina gjen një çantë me para te Ura e Shenjtë, fton pronaren që ta merr

Profesori nga Klina, Ardian Rexhepi ka publikuar një status në FB ku ka treguar se sot ka gjetur një çantë me një numër të konsiderueshme parashë.

Ai përmes Klina.info ka ftuar pronaren që ta merr.

Ky është postimi i tij:

Sot, me date 07.11.2021 gjate nje vizite me familje tek Ura e Shenjte ( Xerxe), gjeta kete çante tek pushimoret afer lumit Drini i Bardhe!
Ne çante jane nje numeri i konsideruar i parave, i gjithe dokumentacioni si dhe gjesendet te tjera qe i perkasin znj. VJOLLCA LAJQI!

Ju ftoj, te gjithe ju qe e njiheni ta drejtoni tek une qe ta marre çanten dhe gjesendet e tjera!

SHARE