Apel për ndihme për Fate Shehu

APEL PËR NDIHME

Fate Shehu e lindur më 04.03.1974 nga Juniku ka nevoje për ndihmen tonë. Fata është diagnostifikuar më Kancer në Eshtra dhe në Gji.
Për trajtim të sëmundjes i duhet ndihma juaj pasi që familja nuk mund t’i mbuloj shpenzimet e larta financiare.
Fata është njëra prej nesh,një ndihmë e vogël e juaja në xhirollogarinë e saj të urgjencës mund të thotë shpëtim për të.
Ata të cilët kanë mundësi ta ndihmojnë Faten mund ta bëjne përmes xhirollogarisë bankare të saj.
IBAN: XK051403000032934974
SWIFT (BIC): EKOMXKPRXXX
Mund të me kontaktoni edhe në mesengjer përsonalisht mua.
Ju Faleminderit !

SHARE