Në një vjetorin e vdekjes, zbulohet pllaka përkujtimore për Osman Dushin

Në një vjetorin e vdekjes së Osman Dushit, është vendsur pllaka përkujtimore në Klinë.

Me ç’rast është mbajtur edhe një fjalim për të ndjerin.

Familja Dushi po ashtu dha edhe një drekë, ku u fol për Osmanin dhe kontributin e tij.

U tha se ai ishte një burrë i urtë dhe i menqur. Po ashtu një biznismen e humanist i madh.

Ndryshe, familja dushi ka mbi 50 vite që jetojnë në Klinë, ku kishin ardhë nga Gjurgjeviku i Madh.

Familja Dushi kontribuoi edhe për lirinë dhe tokën e Kosovës.

Kjo familje ka 13 anëtarë të zhdukur në Masakrën e Kralanit.

SHARE