Restaurant SEDO në Klinë organizon mbrëmje muzikore për 8 Mars

Restaurant SEDO organizon mbrëmje muzikore për 8 Mars

Ju argëton DJ Bini

Meny e plotë 20 euro

Për rezervime na kontaktoni në numrat e telefonit 045 601 593 dhe 049 569 331

Ju mirëpresim!