Për nder të festës së 28 nëntorit SUPER ZBRITJE në NORA …market!

Zgjedhje në shumë artikuj të nevojshë me çmimet më të mira te Nora …market ne Klinë dhe ne Vragoli

Për nder të festës së 28 nëntorit, ditës së flamurit

Bazuar në çmimet fillestare të artikujve atëher Zbritjet e Likuidimeve mund të jenë deri në 70% apo edhe më shumë .

Asnjëher nuk është vonë për të blerë produktetet e dëshiruara e aq më pak kur ato ofrohen me çmime të pabesueshme .

AKSIONIN i vlefshëm prej datës 27 nëntor deri me 03 dhjetor, në pikat në Vragoli dhe Klinë.

Ju mirëpresim!

SHARE