Dy gra rrahin dhe malltretojnë një burrë në Prishtinë

Një burrë në Prishtinë ka qenë viktimë e dhunës psikike e fizike të ushtruar ndaj tij nga dy femra.

Për shkak të rastit, njëra nga femrat është arrestuar porse e njëjta është liruar me vendim të prokurorit.

“Prishtinë 03.03.2024, 12:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se dy të dyshuarat femra kosovare kanë ushtruar dhunë psiqike dhe fizike ndaj tij. Lidhur me rastin është arrestuar njëra e dyshuar dhe e njëjta pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt”, ka thënë PK’ja.