Laboratori Biolab ZAFI në Klinë në shërbim tuaj edhe këtë të diel

Laboratori Biolab ZAFI në Klinë, do të punojë këtë të diel 09.01.2022 me orar të shkurtuar nga ora 08:00 – 12:00.

Për të gjitha shërbimet, si dhe informacionet shtesë mund ta na kontaktoni në numrat e telefonit: 044 569 252 ose 049 405 055
Ju mirëpresim!

SHARE