Rastet e reja me koronavirus në Kosovë, janë nga këto komuna

Sot në vendin tonë janë konfirmuar edhe 119 raste të reja me koronavirus dhe 93 të tjerë janë shëruar.

Siç ka njoftuar drejtori i IKSHPK, Naser Ramadani, 2 mijë 663 janë raste aktive,

Më së shumti raste edhe sot janë- konfirmuar në komunën e Prishtinës me gjithsej 63 të infektuar.

Numri i rasteve nëpër komuna:

Prishtina, 63 raste

Drenasi, 6

Fushë Kosovë 5

Pejë, 5

Podujevë, 5

3 Skenderaj, 3

Ferizaj, 2

Deçan, 2

Gjilan, 2

Istog, 2

Kaçanik, 2

Lipjan, 2

Vushtrri, 2

Obiliq, 2

Dhe me nga një rast në Kllokot, Kamenicë, Mitrovicë. /

SHARE