Arrijnë testet e para serologjke në Kosovë

Kontigjenti i parë prej 5000 testeve serologjike kanë arritur sot në Kosovë.

5000 teste serologjike Sars-COV-2 IgG dhe IgM sot kanë zbarkuar në kryeqytet.

Komuna e Prishtinës është përfituesja e parë e këtyre testeve.

Indeksonline ka siguruar pamjet e këtyre testeve të cilat pritet të futen në përdorim që nga dita e nesërme.

SHARE