Quni-Rrustemi, tandem në luftë e paqe (VIDEO)

Anton Quni nuk priti shumë dhe e zgjodhi një këshilltar.

Ai në fakt i ofroi këtë mundësi paraardhësit të tij në krye të Minsitrisë së Mbrojtjes, Rrustem Berishës, njofton Klan Kosova.

Ceremonia e dorëzim-pranimit mes Berishës e Qunit ishte më e veçantë sepse u bë mes dy bashkëluftëtarëve.

Kronikë nga Enis Reçica

Anton Quni nuk priti shumë dhe e zgjodhi një këshilltar.

Ai në fakt i ofroi këtë mundësi paraardhësit të tij në krye të Minsitrisë së Mbrojtjes, Rrustem Berishës, njofton Klan Kosova.

Ceremonia e dorëzim-pranimit mes Berishës e Qunit ishte më e veçantë sepse u bë mes dy bashkëluftëtarëve.

Kronikë nga Enis Reçica

Anton Quni nuk priti shumë dhe e zgjodhi një këshilltar.

Ai në fakt i ofroi këtë mundësi paraardhësit të tij në krye të Minsitrisë së Mbrojtjes, Rrustem Berishës, njofton Klan Kosova.

Ceremonia e dorëzim-pranimit mes Berishës e Qunit ishte më e veçantë sepse u bë mes dy bashkëluftëtarëve.

Kronikë nga Enis Reçica

SHARE