17 fshatrat e Klinës nuk kanë asnjë drejtor komunal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kryetari i Klinës Zenun Elezaj edhe sot ka vazhduae me emërimin e drejtorëve të ri në Komunë.

Thuajse 90% e drejtorëve janë zgjedhur, derisa Klina.info pas një analize të shkurtë është se 17 fshatra të Klinës, nuk kanë asnjë drejtor, që të gjitha ndodhen në pjesën lindore.

Edhe pse Elezaj ka thënë se Qëndrim Millaku vjen nga Ujëmiri, i njejti ka një kohë të gjatë në Dresnik.

Këto janë fshatrat që s’kanë asnjë drejtor komunal: Jashanica, Resnik, Jelloc, Pogragjë, Dush, Gjurgjevik i Madh, Shtaricë, Siqevë, Ujëmirë, Qabiq, Zabërgjë, Cerovikë, Rixhevë, Gllarevë, Dobërdol dhe Përqevë.