Edhe 6 raste nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 596 raste me Covid-19 në Kosovë, 136 të shëruar dhe 5 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 6 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Dresnik 1 persona Gremnik 1 Person Zllakuqan 1 Person dhe nga Klina 3 persona me Covud-19