Shqiptari që e ndezë, i jep gaz dhe e ndal trakorin me telekomandë (VIDEO)

Emiosioni n’Kosovë show këtë javë kishte mysafir Fitim Deliun nga fshati Zhabel i Gjakovës. Fitimi njihet për traktorin e tij të cilin e ka bërë që të ndezët prej telefonit

Ai thotë se në një moshë shumë të vogël prej kur ishte 10 vjeç ka filluar të punoj me traktor.

Përmes telekomandës ai ka arrritur që ta ndezë, t’i jap gaz dhe ta ndalë trakorin

Ai thotë se kjo punë ka qenë e kushtueshme por pasi e ka bërë me dëshirë thotë që nuk ja vlenë të cekët.