Zenun Elezaj me portretin familjar iu uron Vitin e Ri 2022

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj përmes një portreti familjar, të publikuar në FB ka uruar qytetarët Vitin e Ri 2022.

Ky është postimi i Elezajt:

Nga unë dhe familja ime GËZUAR 2022!

Të gjithëve ju uroj një vit të mbarë, me shëndet dhe sukses për ju dhe familjet tuaja!