27 persona të arrestuar në 24 orët e fundit në Kosovë

27 persona janë arrestuar në 24 orët e fundit në vendin tonë, derisa 23 janë dërguar në mbajtje.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 24 aksidente me të lënduar dhe 34 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar gjithsej 1 mijë e 952 gjoba trafiku.