Team Connect kosova Organizonë turne në Kosove

Falë grupit team connect kosova Bizneseve të Kosoves ju kanë hapur dyert e bashkepunimit me kompaninë me të madhe për marketing në botë My World.Antarsimi i kosves në My World është konfirmuar nga vetë kompania,

udheheqesi i grupit Tome Palushi ka treguar sukses te veqante në antarsimin në ketë kompani dhe ka organizuar turne në kososove,ftonë të gjithë të interesuarit që deshirojnë përtë punuar në marketing online që te kontaktojnë ne instagram teamconnect.ks

SHARE