Qendra Rinore Ardhmëria dhe grupi rinor Klina Youth Chapter shpërndan lule për festën e 8 Marsit.

Me rastin e festës së 8 Marsit, dita e gruas- Vullnetaret e Qendres Rinore dhe grupi rinor Klina Youth Chapter shpërndan lule për festën e 8 Marsit.
Lulet tona u punuan në form kreative dhe u shpërndan grave të qytetit të Klinës.

Urime 8 Marsi Dita e Gruas/ Happy 8 March to all the women in the world.