Doktoresha Edita e papunë,vullnetarisht në ndihmë të kolegëvë të saj !

Tashmë të gjithë qytetarët janë solidarizuar për shkak të virusit korona, që ka prekur edhe vendin tonë.

Derisa sot janë shënuar edhe tre raste të tjera, duke çuar kështu numrin e të infektuarve në 19 dhe Qeveria e Kosovës me rekomandim të Ministrisë së Shëndetësisë e ka shpallur gjendjen si të jashtëzakonshme.

Janë krijuar edhe grupe të ndryshme në të cilat kërkohet puna vullnetare e stafit mjekësor, ndërsa tashmë po lajmërohen edhe të rinjtë të cilët janë diplomuar në këtë lëmi.

Edita Sadriu, mjeke e përgjithshme,nga Prishtina, e cila ka thënë se duke parë situatën, do t’iu del në ndihmë kolegëve të tyre.

Ky është postimi i saj

SHARE