VALA ka një njoftim të rëndësishëm për konsumatorët e saj

Operatori i shërbimeve telefonike, VALA, iu ka bërë thirrje konsumatorëve të saj, se në rast se hasni në një link me pamjen si në foton e bashkangjitur, ta injoroni, pasi që është link i rremë dhe si i tillë mund të ju dëmtojë,

Këtë njoftim, VALA e ka bërë përmes një postimi në faqen e saj në Facebook.

SHARE