Në mbledhjen e fundit të LDK-së në Klinë, një personalitet i rëndësishëm i jep përkrahje Besim Hotit

LDK në Klinë përmes një postimi në FB ka bërë të ditur se kanë mbajtur mbledhjën e fundit në kuadër të fushatës për zgjedhjet e 17 tetorit.

Ky është njoftimi:

Edhe njëherë u bashkuam njëzëri për të ardhmen e Klinës, për të ardhmen e qytetarëve tanë. Në këtë mbledhje ishte i pranishëm edhe kryetari nëndegës së Beneluksit z. Bahtir Kastrati, i cili njihet për kontributin e tij për LDK-në dhe Degën e LDK-së në Klinë dhe ofroi mbështetjen e tij të plotë për kandidatin tonë për kryetar z. Besim Hoti duke e shpërblyer me mirënjohje për të gjithë aktivitetin e shërbimin e tij ndër vite për Lidhjen Demokratike të Kosovës.
Qytetarë të dashur, tani e keni rastin të votoni më të mirin, të drejtin dhe kontributdhënësin e pashoq. Shfrytëzojeni! Dilni në zgjedhje!

Voto Besim Hotin për kryetar të Klinës!
Voto LDK160!

SHARE