Policja më e bukur shqiptare: Meshkujt më lusin t’i gjobis

 

 

Disilva, brunia simpatike me forma trupore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë. profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngacmojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë: “Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ngacmime të ndryshme, ka ngacmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua prangat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.