Me 26 gusht QKMF në Klinë organizon “Ditën e Institucionit të QKMF”

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Nënë Tereza”, në Klinë me 26 gusht organizon “Ditën e Institucionit të QKMF”. Ngjarje kjo festive me karakter pune që organizohet nga stafi i QKMF-së në Klinë.

Organizimi nis në orën 10:00 me takimin e punëtorëve të QKMF-së. Për të vazhduar më pas me koktej rasti. Ndërsa në orēn 11:00 zhvillohet loja në futboll të vogël QKMF dhe punonjësve shëndetësor nga Bashkia e Krumes së Shqipërisë.

Loja zhvillohet në Palestrën e Sporteve “Adem Jashari”.

SHARE