Aksident trafiku pranë Stacionit policor të Pejës

Një aksident trafiku në mes të një Motoçiklete dhe një Automjeti ka ndodhur para pak minutash (ora e raportimit 17:15 min) në Pejë, pranë Stacionit kryesor të Policisë.

Nuk dihet bilanci i dëmeve të aksidentit e as për të lënduar.

Jo-zyrtarisht mendohet se shkak i aksidentit ka qenë pakujdesia dhe shpejtësia.

Policia ka dalur në vendin e ngjarjes. /klina info