Erërat e forta dëmtojnë serrat në Klinë

Erërat e forta të djeshme që përfshinë vendin tonë, kanë shkaktuar dëme në bujqësi. Në shumë vende të Klinës kanë shkaktuar dëmtimin e serrave, bimeve e perimeve në to.
Kështu u shprehë për Klina info drejtori i drejtorisë së bujqesisë Naser Morina. Permes telefonit i cili gjindej ne teren
i cili poashtu tha se është në terren dhe se dëmët janë të mëdha./Klina info/

SHARE