Përkujtohen heronjtë Arben Haliti dhe Faruk Elezi

Sot janë bërë 23 vite nga rënja heroike e heronjve dhe dëshmorëve të kombit, Faruk K. Elezaj dhe Arben A. Haliti.

Në këtë përvjetor sot Komuna e Klinës me Policinë në Klinë, përfaqësues të OVL-UÇK-së dega në Klinë, ish-zv.komandanti i i shtabit të pëgjithshëm të UÇK-së Sokol Bashota, familjarë të dëshmorëve të kombit, veteranë të luftës e qytetarë, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh pranë bustit të dy heronjve Arben Halitit dhe Faruk Elezit.

Ndërsa u tha se falë luftës dhe gjakut të tyre ne gëzojmë lirinë.

SHARE