Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Sot u konfirmuan 486 raste me Covid-19 në Kosovë, 30 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht një nga fshati Dush, një nga fshati Qeskovë dhe një nga fshati Videjë.

SHARE