Pejë: Arrestohet një person, kishte organizuar veprimtari të kundërligjshme të lojërave të fatit

Njësia policore në Pejë njofton se dje kanë arrestuar një person nën dyshimin se kishte organizuar veprimtari të kundërligjshme të lojërave të fatit (bastore).

Si provë materiale janë konfiskuar një kompjuter dhe disa tiketa të bastores dhe me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.