Era e fort e shoqeruar nga shiu heq qatien e nje shtepie ne Dresnike ! FOTO

Era dhe shiu qe kishe ren para dy dite kishte shkaktuar edhe deme matriale ne komunen e Klines.Ne Dresnik nje shtepie i eshte hequr kulmi nga kjo ere e fuqishme.Pronari Flamur Gashi ka njoftuar inspektoret komunal te cilet kan dalur ne vendin e ngjarjes. Me poshte mund te shihni disa foto !/KLINA INFO