Pija magjike për humbje në peshë

Nuk ka njeri, i cili e pëlqen dhjamin në trupin e vet, por humbja e kileve të tepërta mund të jetë proces i gjatë dhe i vështirë. Megjithatë, atë që mund ta bëni, është ta zëvendësoni kafjallin me një pije të natyrshme, e cila mund t’ju ndihmojë në shkrirjen e dhjamit. Ajo që është më e mira e tërë kësaj, është fakti se ju nevojiten vetëm tre minuta për ta përgatitur këtë pije.

JA PËRBËRËSIT:

– Një grejpfrut i kuq, i qëruar – dy portokaj të qëruar – një tubë mentë – një kokë sallatë të gjelbër. Të gjithë përbërësit duhet t’i qitni në shtrydhës, për ta përfituar lëngun. Ky lëng është shumë freskues dhe paksa i thartë, gjë që do t’ju ndihmojë edhe t’i hapni sytë në mëngjes.