Reagon KESCO: Vetëm 14% e konsumatorëve kanë fatura mbi 100 euro

KESCO ka dal me një reagim, pas ankesave të qytetarëve për faturat e muajit dhjetor.

Në reagimin e tyre thuhet se 400 mijë konsumatorëve deri me tani u janë lexuar njehsorët. 86% prej tyre kanë pranuar fatura nën 100€.

“Pra, nga numri total i leximeve, del që vetëm 14% e konsumatorëve kanë fatura 100€ ose më tepër”, thuhet në njoftim. “Ato fatura që janë në shpenzim më të madh, bëhet fjalë për dy shërbime në një, pra për furnizim me energji elektrike dhe për ngrohje”.