Pas raportimit të Klina info, komuna rregullon rrugën në Klinë

Klina info kishte raportuar për gjendjen e keqe të një rrugeje në Klinë, pranë lumit “Klina”. Kjo rrugë është në gjendje të keqe dhe falë Klina info, komuna ka marrë masa për rregullimin e kësaj rruge. Qytetarët falëndrojnë Klina info

SHARE