Nuk është festë, po një ditë e zakonshme në Blercom Market në Kijevë.

Nuk është festë, po një ditë e zakonshme në Blercom Market në Kijevë.

Blercom market në Kijevë me dy pika të shitjes, ka bërë për vete qindra klientë.
Ky market është gati qdo ditë i stërmbushur nga qytetarët, dhe kjo përshkak të qmimit të volitshëm që ka të produkteve.

Brenda marketit është edhe shërbimi për transferimin e thjeshtë dhe të shpejtë të parave “Western Union”
Perveq marketit, i njejti pronar posedon edhe Restorantin me ushqime shumë cilësore.

SHARE