Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi i naftës është 1.75, i benzinës 1.69 dhe gasit 0.78.

Më poshtë vendimi: