Aksioni i policisë në Pejë, prangosen dy persona

Dy persona janë prangosur nga aksioni i policisë që është zhvilluar në dy kafiteri në Pejë,

Driton Rugova, zëdhënës në policinë rajonale në Pejë, nuk ka dhënë më shumë detaje për rastin.

Ai shtoi se është herët të dihet nëse është konfiskuar diçka nga bastisja që është zhvilluar.

“Me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Pejë janë bastisur dy kafiteri në qytetin e Pejës si dhe janë arrestuar dy persona”, tha Rugova /Klina info

SHARE