Kryetari i Nismes shpreh ngushëllime për vdekjen e parakohshme të Dr.Gjon Gjidoda.

Në mesin e personave që kanë ngushlluar sot familjarët, kolegët dhe miqtë e të ndjerit ështe edhe kryetari i partisë politike Nisma në Klinë Z.Muhamet Gashi i cili ndër të tjera vlerësoi lartë punën e Dr.Gjonit në QKMF-në e Klinës. Shkruna klina info
Shikoni më poshtë për ta lexuar postimin e tij të plotë.

Thellësisht i tronditur nga lajmi për vdekjen e papritur dhe të hershme të doktorit Gjon Gjidoda.
Doktor Gjon ka punuar si specialist i mjekësisë familjare në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Klinë, duke u përkujdesur në mënyrën më të mirë dhe profesionale për pacientët.
Shprehi Ngushëllime me të sinqerta për familjen e të ndjerit, kolegëve e miqve!

SHARE