Shtyhen aktivitetet për përvjetorin e Dr. Gjon Gjidoda

Drejtoria e QKMF-së në Klinë, ka njoftuar se janë shtyrë aktivitetet për përvjetorin e Dr.Gjon Gjidoda.

Ky është njoftimi:

Njoftim-Shtyhen Aktivitetet per pervjetorin e Dr.Gjon Gjidoda
Shtyhet aktiviteti i ndeshjeve perkujtimore në futboll ku marrin pjesë: Bashkesia Islame,Kisha Katolike , Bashkia Krume dhe QKMF Klinë.
Aktiviteti do organizohet ne pervjetorin e pavëresise se Kosovës me daten : 17.02.2022 prej ores 16.00 ne sallen e sporteve Adem Jashari ne Klinë.
Me respekt,
Drejtoria

=