Një i vdekur në Klinë nga COVID-19!

Sot janë raportuar 688 raste të reja me COVID-19! në Kosovë.
236 të shëruar dhe 11 raste te vdekjes.

Një nder të vdekurit është edhe një person nga Klina mosha e të cilit është 65 vjeç /Klina.info

SHARE