7 raste të reja me COVID-19! në Klinë

Sot janë raportuar 688 raste të reja me COVID-19! në Kosovë.
236 të shëruar dhe 11 raste te vdekjes, ndër të prekurit më virus janë edhe 7 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Qupevë një rast, nga fshati Ujmir një rast, nga fshati Zajm një rast si dhe katër raste nga qyteti i Kline-s. /Klina.info

SHARE