Një i vdekur më COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 711 raste të reja me COVID, 721 të shëruar si dhe 19 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të vdekurit më virus është edhe një 57 vjeçar nga Klina. /Klina.info