18 raste te reja me COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 711 raste të reja me COVID, 721 të shëruar si dhe 19 raste të vdekjes në Kosovë.
Nder të prekurit më virus janë edhe 18 persona nga Klina më saktësisht nga fshati Budisalc dy persona, nga fshati Dresnik një person, nga fshati Gllarevë katër persona, nga fshati Klinafc një person, nga fshati Pjetërq i Epërm një person, nga fshati Ranoc një person, nga fshati Sferkë një person, nga fshati Zajm një person, nga fshati Zllakuqan një person si dhe nga komuna e Klinës 5 persona. /Klina.info

SHARE